fixusmerkillisen reilu
ruotsi

Fixus Tieturva

Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle.

• Kiiruhdat töihin ja rengas puhkeaa moottoritiellä.
• Haet lapsia päiväkodista ja polttoaine loppuu.
• Lento lähtee tunnin päästä ja auto ei käynnisty.

Jokaiselle sattuu näitä tilanteita. Me Falckilla olemme erikoistuneet auttamaan tien päällä liikkujia.

Falckin ympäri vuorokauden päivystävät Haukkamiehet ovat aina valmiina auttamaan riippumatta siitä, mitä on tapahtunut ja missä.

Arvostettua asiakaspalvelua

Hoidamme vuodessa yli 150 000 avustusta tien päällä. Mittaamme kuukausittain palvelumme laatua tekstiviestikyselyllä. Asiakkaat antoivat arvosanan 9.1 (asteikko 0-10). Kyselyn lähetämme kuukausittain 25 prosentille asiakkaistamme.

Fixus Tieturva tuo avun joka tilanteessa

Tekninen vika tai ulosajo, tulemme auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokaudenn. Fixus Tieturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa polttoaineen tuonti). Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun kustannuksista eikä vakuutusehdoista, koska korvaamme tilanteet, joita autopalveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa. Tällaisia tilanteita ovat:

• Auton hinaus kotipihasta
• Rengasrikko
• Avainten jääminen lukittuun autoon
• Polttoaineen loppuminen kesken matkan
• Lumeen juuttuminen
• Apukäynnistys akun tyhjentyessä
• Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Sijaisauto

Tarjoamme sijaisauton enintään kahdeksi vuorokaudeksi, jotta matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman mukavasti. Maksat vain 15 € omavastuun vuorokaudessa.

Voimassa myös EU-maissa

Voit viettää lomaa huoletta autolla, moottoripyörällä tai vaikka asuntoautolla EU-maissa (myös Norja ja Sveitsi). Sijainnistasi riippumatta apua ongelmatilanteisiin on aina saatavilla vain puhelinsoiton päässä - omalla äidinkielelläsi.

Huom! Palvelun voimassaolo edellyttää autopalveluvakuutusta. Falckilla on oikeus veloittaa autopalveluvakuutuksesta korvattavat kustannukset vakuutusyhtiöltäsi.

Falck hinaus- ja tiepalvelut

Falck Hinaus- ja Tiepalvelut on paikallisista yrittäjistä koostuva, koko Suomen kattava hinauspalveluketju.

Palvelemme monipuolisesti kaikissa autoilijan kohtaamissa ongelmatilanteissa vankalla ammattitaidoilla ja kokemuksella. Tuomme avun lähellesi kun olet tien päällä - olitpa liikkeellä millä tahansa ajoneuvolla. Hinauksen tilaat helposti ja nopeasti koko maassa, ympäri vuorokauden numerostamme
0100 2400 (1,98 €/min + pvm/mvm).

Toimimme tiiviissä yhteistyössä lähes kaikkien automerkkien, maahantuojien ja jälleenmyyjien sekä vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa.

Tunnemme niin autot kuin niiden matkustajatkin. Pitkän kokemuksen myötä tiedämme, miten autoilijan poikkeustilanteet ratkaistaan. Mikään tilanne ei ole avustusverkostollemme vieras.

Fixus-tieturvan hinta Fixus-huoltokorjaamoiden asiakkaille on 3,90 €/kk. Palvelun voi irtisanoa koska tahansa.

Fixut Tieturva esitteen näet täältä.

Fixus Tieturva