fixusmerkillisen reilu
ruotsi

Fixus-ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja
-tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005.

Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Tähän on päästy yhdistämällä Koivunen Oy:n maahantuonnin ja tukkutoiminnan erikoisosaaminen, jälleenmyyjien paikallisten olojen tuntemus ja maantieteellinen kattavuus sekä huoltokorjaamoiden nykyaikasten ajoneuvojen tekninen tuntemus ja asennuspalvelu.

Fixus-ketjuun on sitoutunut 170 itsenäistä suomalaista varaosakauppiasta sekä 220 huoltokorjaamoyrittäjää. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti aina Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin.

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju. Fixus-liike on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta.

Miksi valita Fixus-ketju sinunkin autosi asiantuntijaksi?

1. Asiakkaidemme tarpeet kattava valikoima
Sitoudumme tarjoamaan autoilijoiden käyttöön kattavan ja laajan valikoiman laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja autojen varaosia, tarvikkeita, lisävarusteita, työkaluja ja autonhoitotuotteita. Varaosapalvelumme kattaa kaikki merkit ja automallit.

2. Valttina saatavuus
Pidämme yllä korkeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat nopeasti kuluttajan saatavilla missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla.

3. Ketjun kattavuus
Fixus-ketjussa on helppo asioida, sillä palvelemme jo yli 400 toimipisteessä ympäri Suomea. Lisäksi tuotteet, liikkeet ja huoltokorjaamopalvelut löytyvät kätevästi näiltä sivuiltamme.

4. Palveluasenne
Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme haluttuun suuntaan.

Yhteystiedot

Koivunen Oy
PL 115
00701 Helsinki
010 65011

Tuomo Koukkari, ketju- ja markkinointipäällikkö
puh. 010 6501 217
tuomo.koukkari(at)koivunen.fi

Jari Prittinen, kenttäpäällikkö,
korjaamotoiminta

puh. 010 6501 468
jari.prittinen(at)koivunen.fi

Jonna Vehkasalo, sihteeri
puh. 010 6501 205
fixus(at)koivunen.fi

myymälät